Miért érdemes regisztrálnom?

Miért érdemes regisztrálnod?

Mert regisztrált felhasználóként  az alábbiakra leszel jogosult:

  • az Autós Börze menüpontban fényképes hirdetést helyezhetsz el díjmentesen és hozzáférsz a hirdetők elérhetőségéhez,
  • a Fórumon bármely témában megszólalhatsz,
  • a Szaki válaszol menüben autóalkatrész kereskedő, autószerelő és más szakik tájékoztatását, véleményét kérheted,
  • részt vehetsz a Nyereményjátékokban, Pályázatokban, Felmérésekben,
  • jogosult leszel Hírlevelünkre, melyben értesülhetsz az új Forensis Kártya- elfogadó helyekről,  pécsi és Baranya megyei autósoknak szóló programokról, akciókról, hírekről, jogaszabály változásokról,  melyek érdekesek lehetnek számodra. (Hírlevelünkről bármikor leiratkozhatsz)
Ha úgy gondolod, ismerőseid is szívesen igénybe vennék a fenti szolgáltatásokat, szólj nekik!
 
Regisztrációs feltételek, Adatvédelem
 
A regisztrációkor megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át.

Adataidat belépés után a Saját adatok menüpontban bármikor megtekintheted, módosíthatod.

Regisztrációd törlését  bármikor kérheted az info@pecsiautos.hu e-mail címen,  vagy a Kapcsolat menün keresztül, amit haladéktalanul, de legkésőbb 3 munkanapon belül teljesítünk, erről értesítést küldünk. Ha 18 hónapon át nem lépsz be az oldalra, adataid automatikusan törlődnek.

Ha úgy döntesz, nem igényled a regisztrált felhasználóknak járó hírlevelet, bármikor leiratkozhatsz a hírlevelek alján található leiratkozási linkre kattintva.
 

Jelen regisztrációval kifejezett előzetes hozzájárulásodat adod, hogy részedre elektronikus levelet küldjünk, amely a közérdekű információk mellett - a pécsi, Pécs környéki autósoknak szóló, számukra érdekes - reklámot is tartalmazhat.

Az általad megadott adatok közül a  Publikus telefonszám és a Publikus e-mail cím csak a többi regisztrált felhasználó számára hozzáférhető, a  többi adatodat a regisztrált felhasználók sem érhetik el.

 
A regisztráció során keletkező információkat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva, a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, olyan technikai feltételek alkalmazásával, hogy személyes adatokhoz illetéktelenek ne férhessenek hozzá.

A Pécsiautós oldal illetékességi területén (Baranya megye) kívüli regisztráció esetén a  pecsiautos.hu üzemeltetője jogosult törölni a regisztrációs adatokat és továbbítani a  törölt  felhasználó e-mail címét a lakhelye szerinti imami oldal üzemeltetőjéhez, aki e-mailben küld értesítést a lakhely szerinti autós oldal indulásáról/létezéséről.
 

A REGISZTRÁLOK gombra kattintva elismered, hogy a regisztrációs  feltételeket elolvastad, megértetted és elfogadod.